Beveiliger Chemische Industrie in Dordrecht

Dordrecht
Parttime
1555906
Direct naar

Over de functie

Ben jij leergierig, proactief en kun je goed werken onder druk? Dan zoeken wij jou als Beveiliger Chemische Industrie bij Securitas!

Wat ga je doen?

Als Beveiliger Chemische Industrie ben je verantwoordelijk voor de toegangscontrole. Je ontvangt bezoekers, personeel en bent het eerste aanspreekpunt. Je bent verantwoordelijk voor de controle, registratie en de uitgifte van de sleutels en pasjes. Als Beveiliger moet je snel kunnen schakelen. Jij zorgt er namelijk voor dat alle binnenkomende alarmmeldingen en telefoongesprekken correct worden ontvangen en verwerkt. Je houdt toezicht op het terrein door middel van een camerasysteem. Bij Securitas bieden we de ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden

 • Salaris tussen de 12,45 - 13,49 euro bruto per uur
 • Onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding, ziektekostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling
 • Afspraak is afspraak, betaling op tijd en een tweewekelijks rooster
 • Een flexibel rooster voor gemiddeld 24-32 uur in de week
 • Veelzijdig werk in een dynamische omgeving voor toonaangevende bedrijven
 • Doorgroeimogelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden door middel van trainingen en opleidingen
 • Een gezellig positief team
 • Parkeergelegenheid
 • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer
 • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023 en in de aankomende jaren een kortere werkweek voor hetzelfde salaris

Securitas match

 • Diploma Beveiliger 2
 • Een EHBO-, BHV-diploma, VCA en het certificaat Havenbeveiliger ISPS (mogelijkheid om de certificaten intern te behalen)
 • Rijbewijs inclusief eigen vervoer
 • Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal
 • Woonachtig in de omgeving van Dordrecht (max. woon/werk afstand 40km)
 • 24 uur per week

Het team

Bij Securitas wordt er volop in jou als Beveiliger Chemische Industrie geïnvesteerd. Er kunnen veel veranderingen in het team plaatsvinden, wat meestal betekent dat er iemand doorgegroeid is. Je hebt de mogelijkheid om certificaten te behalen om meer verantwoordelijkheden te krijgen. Securitas beheert meerdere locaties in de haven en op de meeste locaties werken 10 beveiligers waarvan één Hoofd Beveiliger. Ben je eenmaal binnen bij Securitas, dan kun je rekenen op een hechte en gezellige organisatie, waar we je graag zien doorgroeien!

Hoe ziet een dag eruit?

De werkzaamheden zijn divers en elke dag is weer anders. Als Havenbeveiliger werk je in een dynamische omgeving waar je te maken hebt met technologische ontwikkelingen en herziende instructies. Zodra je jouw auto hebt geparkeerd begin je met de overdracht en neem je samen met een collega de bijzonderheden door. Je houdt nauw in de gaten wie het terrein betreedt en beheert de slagbomen, camerasystemen en controleert voornamelijk vrachtwagenchauffeurs en medewerkers op hun bevoegdheid en documenten. Aan het einde van de dienst maak je een rapportage op en neem je samen met een collega de bijzonderheden door. Afhankelijk van de locatie zal je tijdens en aan het einde van de dienst controle rondes op het terrein uitvoeren.

Vind je dit interessant?

Beveiligers zijn natuurlijk ontzettend belangrijk voor Securitas, dus wij investeren graag in jou door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast willen wij graag bijdragen aan jouw gezondheid met een lifestyleprogramma, waarbij je kosteloos mag meedoen aan verschillende activiteiten die door Securitas worden georganiseerd.

Bij Securitas ontvang je een prima salaris, onregelmatigheidstoeslag, ziektekostenvergoeding, pensioenregeling en goed dekkende reiskostenvergoeding.

Ben jij er klaar voor om bij ons als Beveiliger Haven te werken? Reageer dan nu op de vacature via de bovenstaande 'solliciteer'-button!

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er in de beveiliging altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures