Beveiliger Internationaal Datacenter Middenmeer (30 uur p.w.) in Middenmeer

Middenmeer
Parttime
1555967
Direct naar

Over de functie

Stressbestendig, flexibel inzetbaar en altijd alert? Ben jij onze missende schakel in de meldkamer (of Security Operations Center) Voor een bekende klant in de IT Sector zijn wij op zoek naar een Beveiliger Meldkamer!

Wat ga je doen?

Als Beveiliger Datacenter zorg jij ervoor dat alle binnenkomende alarmmeldingen in het Datacenter opgevolgd worden. Je bent dus veel aan het werk in het pand en kent het pand op je duimpje. Je voert de werkzaamheden uit volgens de protocollen en werkt nauw samen met de Control Room Supervisor - een rol waar jij ook naartoe kan doorgroeien!

Wat biedt Securitas jou?

Securitas biedt jou een dynamische baan op een internationale locatie. Er zijn verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo wordt doorgroei erg gestimuleerd en worden er vanuit de klant diverse opleidingen en cursussen aangeboden. Onder andere Leadership & Management en een cursus Business English behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast worden er ook regelmatig evenementen en leuke uitjes georganiseerd!

Wie ben jij?

  • Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Jij bent zorgvuldig en hebt geen moeite met het opvolgen van protocollen
  • Jij kan goed werken onder druk
  • Jij spreekt goed Engels of bent bereid dit te leren - dit is belangrijk omdat jij in een internationale omgeving komt te werken waar Engels de voertaal is.

Securitas match

  • Diploma Beveiliger 2
  • 24/7 beschikbaar
  • Ervaring met werken in een meldkamer is een pré

Enthousiast geworden?

Reageer dan nu op de vacature via de bovenstaande 'solliciteer'-button!

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er in de beveiliging altijd een screening bij de politie uitgevoerd. Ook wordt er voor deze klant een extra pre-employment screening uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures