Surveillant omgeving Rosmalen

Rosmalen
Noord-Brabant
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
849779
Direct naar

Over de functie

Werken bij Securitas

Securitas is een nieuwe kijk op beveiliging, door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. Securitas is werkzaam in 57 landen met zo’n 365.000 medewerkers, waarvan 7.400 in Nederland.  

Securitas biedt banen in verschillende gebieden: beveiliging en surveillance (alarmcentrale, conducteur, havenbeveiliging, luchthavenbeveiliging, mobiele surveillance, objectbeveiliging en de opleiding tot beveiliging), hospitality (ons label Welkom!), technology, sales en natuurlijk kantoorfuncties.  

Wil jij bijdragen aan een veiligere wereld? Kom dan werken bij Securitas! 

Wat ga je doen?

Vanuit de alarmcentrale krijg je een melding: een alarmering bij één van jouw locaties. Je rijdt er op af en scant de omgeving en locatie. Een ingeslagen raampje bij het kantoor op de begane grond in de westvleugel. Je schakelt hulpdiensten in en blijft alert op verdachte personen. Wanneer de hulpdiensten ter plaatse zijn en het gebouw hebben betreden blijk je goed werk te hebben verricht! Een inbreker is gesnapt en opgepakt. Na dit goede optreden, ga je weer verder met jouw gewoonlijke route en rijd je naar de andere locaties waar je nog een controle- en brandronde loopt. Aan het einde van jouw dienst rijd je weer richting kantoor, waar je de Securitas auto afzet. Inmiddels is het al 8:30 ’s ochtends en jouw nachtdienst zit erop. 

Wat bieden wij?

We bieden jou mooie arbeidsvoorwaarden, zoals: 

  • Een salaris conform de cao Particuliere beveiliging schaal 3 (Bruto uurloon tussen de €12,51 en de €14,90 excl. onregelmatigheidstoeslagen). 

  • Reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 

  • Een (Securitas) jaarcontract met minimaal 120 uur per periode ligt voor je klaar. Bij wederzijdse tevredenheid kom je natuurlijk in aanmerking voor meer! 

  • Werken volgens een 2-wekelijks rooster; zo weet je altijd waar je aan toe bent 

Securitas match

Wij zijn op zoek naar beveiligers die:  

  • 24/7 inzetbaar zijn (overdag, avond, weekend, nacht, vakanties & feestdagen)  

  • Diploma beveiliger niveau 2 (Heb je nog geen diploma? Solliciteer dan voor onze vacature met opleiding) 

  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal  

  • Rijbewijs B en eigen vervoer  

  • Woonachtig in de directe omgeving  

Solliciteren? Reageer onderaan de vacature!

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bel of app dan met Jacqueline Goddijn op nummer 06-14495109 of stuur een mail naar jacqueline.goddijn@securitas.nl 

Handig om te weten: Een online assessment maakt onderdeel uit van jouw sollicitatieproces. Bij aanname word er altijd een screening bij de politie uitgevoerd. Dit is een standaard bij Securitas en hier hechten wij waarde aan. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures