Hoofd Surveillant Ede

Ede
Gelderland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
850149
Direct naar

Over de functie

Werken bij Securitas

Securitas is een nieuwe kijk op beveiliging, door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. Securitas is werkzaam in 57 landen met zo’n 365.000 medewerkers, waarvan 7.400 in Nederland.  

Securitas biedt banen in verschillende gebieden: beveiliging en surveillance (alarmcentrale, conducteur, havenbeveiliging, luchthavenbeveiliging, mobiele surveillance, objectbeveiliging en de opleiding tot beveiliging), hospitality (ons label Welkom!), technology, sales en natuurlijk kantoorfuncties.  

Wil jij bijdragen aan een veiligere wereld? Kom dan werken bij Securitas! 

Wat ga je doen?

Als hoofd surveillant heb jij een belangrijke functie in ons mobiele surveillance team. Jij bent het aanspreekpunt voor onze beveiligers, gediplomeerd of aspirant, voor al hun vragen omtrent het werk. Binnen je team zorg jij dat dingen geregeld worden; je houdt een oogje in het zeil bij de planning, zorgt dat de materialen op orde zijn en bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de bestaande klant instructies en operationele gegevens in ons klantsysteem. Je bent toegankelijk en je collega beveiligers weten je gemakkelijk te vinden bij vragen en problemen. Je houdt je verder veel bezig met de begeleiding van aspirant beveiligers, zodat zij een goede basis leggen voor hun verdere carrière in je team. Daarnaast voer jij sollicitatiegesprekken met toekomstige collega’s en schakel je veel met je mede hoofd surveillanten en de branchemanager. 

Uiteraard draai je zelf ook mee in het rooster en voer je de surveillance uit. Doordat jij al enkele jaren ervaring hebt binnen de beveiliging, is dat voor jou geen enkel probleem. 

Wat bieden wij jou?

We bieden jou mooie arbeidsvoorwaarden, zoals: 

  • Een salaris conform de cao Particuliere beveiliging schaal 4 (Bruto uurloon tussen de €13,04 en de €15,70 excl. onregelmatigheidstoeslagen). 
  • Reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
  • Een jaarcontract met 144 uur per periode ligt voor je klaar. Bij goed functioneren kan je jaarcontract worden omgezet in een vast dienstverband. 
  • Werken volgens een 2-wekelijks rooster; zo weet je altijd waar je aan toe bent 
Securitas match

Wij zijn op zoek naar beveiligers die:  

  • 24/7 inzetbaar zijn (overdag, avond, weekend, nacht, vakanties & feestdagen)  
  • Rijbewijs B en eigen vervoer  
  • Woonachtig in de directe omgeving  
  • Minimaal 4 jaar ervaring in de beveiliging én natuurlijk heb jij je diploma behaald  
  • Een zelfstandige houding, je neemt initiatief en kunt goed communiceren met verschillende partijen  
Solliciteren? Reageer onderaan de vacature!

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bel of app dan met Jacqueline Goddijn op nummer 06-14495109 of stuur een mail naar jacqueline.goddijn@securitas.nl 

Handig om te weten: Een online assessment maakt onderdeel uit van jouw sollicitatieproces. Bij aanname word er altijd een screening bij de politie uitgevoerd. Dit is een standaard bij Securitas en hier hechten wij waarde aan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures