Surveillant Eindhoven

Eindhoven
Noord-Brabant
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
850169
Direct naar

Over de functie

Werken bij Securitas

Securitas is een nieuwe kijk op beveiliging, door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. Securitas is werkzaam in 57 landen met zo’n 365.000 medewerkers, waarvan 7.400 in Nederland.  

Securitas biedt banen in verschillende gebieden: beveiliging en surveillance (alarmcentrale, conducteur, havenbeveiliging, luchthavenbeveiliging, mobiele surveillance, objectbeveiliging en de opleiding tot beveiliging), hospitality (ons label Welkom!), technology, sales en natuurlijk kantoorfuncties.  

Wil jij bijdragen aan een veiligere wereld? Kom dan werken bij Securitas! 

Wat ga je doen?

Vanuit de alarmcentrale krijg je een melding: een alarmering bij één van jouw locaties. Je rijdt er op af en scant de omgeving en locatie. Een ingeslagen raampje bij het kantoor op de begane grond in de westvleugel. Je schakelt hulpdiensten in en blijft alert op verdachte personen. Wanneer de hulpdiensten ter plaatse zijn en het gebouw hebben betreden blijk je goed werk te hebben verricht! Een inbreker is gesnapt en opgepakt. Na dit goede optreden, ga je weer verder met jouw gewoonlijke route en rijd je naar de andere locaties waar je nog een controle- en brandronde loopt. Aan het einde van jouw dienst rijd je weer richting kantoor, waar je de Securitas auto afzet.  

Als Beveiliger zorg je allereerst voor de veiligheid van anderen. Jij kunt je goed aan strakke regels en duidelijke procedures houden, en bent ook in staat om anderen hieraan te houden. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij dat de veiligheid. Ondanks jouw professionele houding als Beveiliger, ben je daarnaast ook heel sociaal, en pas je prima binnen ons team van Beveiligers!

Wat bieden wij?

We bieden jou mooie arbeidsvoorwaarden, zoals: 

 • Een salaris conform de cao Particuliere beveiliging schaal 3 (Bruto uurloon tussen de €12,51 en de €14,90 excl. onregelmatigheidstoeslagen)
 • Reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • Een (Securitas) jaarcontract met minimaal 120 uur per periode ligt voor je klaar. Bij wederzijdse tevredenheid kom je natuurlijk in aanmerking voor meer! 
 • Werken volgens een 2-wekelijks rooster; zo weet je altijd waar je aan toe bent 
Securitas match
 • Diploma Beveiliger 2
 • Je bent proactief met een flexibele instelling
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
 • Je hebt je rijbewijs B en eigen vervoer
 • Je bent bereid om avond- nacht- en weekenddiensten te werken (24/7 beschikbaar).
 • Rijbewijs B en eigen vervoer  
 • Woonachtig in de directe omgeving  
Solliciteren? Reageer onderaan de vacature!

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bel of app dan met Jacqueline Goddijn op nummer 06-14495109 of stuur een mail naar jacqueline.goddijn@securitas.nl 

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
 

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures