Gediplomeerd Beveiliger Middenmeer

Alkmaar
Noord-Holland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
852073
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Supervisor zorg jij er voor dat de dienst volgens de voorgeschreven protocollen verloopt. Je controleert de werkzaamheden die uitgevoerd worden door de Screening Officers. Je helpt ze waar nodig en zorgt voor begeleiding en inwerking van nieuwe werknemers. Vanuit Securitas en de klant stimuleren we doorgroei. Daarom bieden wij jou verschillende cursussen aan zoals Business English,  Leadership & Management. Zo kan je ook altijd doorgroeien naar andere, hogere functie binnen hetzelfde of een andere locatie. 

Je gaat werken in de dynamische en internationale wereld van dataopslag. Merk jij ook hoe hard dit tijdperk veranderd? We gebruiken onze mobiel, laptop en tabel meer dan ooit te voren. Al onze gegevens kunnen we in enkele klikken ophalen en dat door middel van gezichtsherkenning of onze fingerprint. Van onschuldige foto's en mail tot belangrijke bank en medische gegevens. Heb je al eens nagedacht waar al die gegevens vandaan komen, waar worden deze opgeslagen? Al deze data wordt bewaard op eindeloze rijen servers in datacenters. Dit digitale tijdperk brengt ook dreigingen met zich mee. Wereldberoemde mensen maar ook jij en ik worden gehackt, de schandalen vliegen ons om de oren. Daarom is het zo belangrijk dat wij deze data 24/7 fysiek beveiligen. 

Wat biedt Securitas jou?

Securitas biedt jou een dynamische baan met doorgroeimogelijkheden zoals het behalen van een VCA certificaat voor bouwlocaties. Securitas laat je kennismaken met de nieuwste technieken en veranderingen in de beveiliging met de daarbij horende opleidingen.

 • Salaris conform CAO PB. Ben je net afgestudeerd dan krijg je een salaris van EUR 1900 bruto*. Ervaren Beveiliger (+/- 5 jaar ervaring) denk dan aan een salaris van EUR 2017 bruto*
 • Securitas jaarcontract van 128 - 144 uur per 4 weken
 • Uitzicht op een vast contract
 • 24 vakantiedagen*
 • * Bruto salaris op basis van 152 uur per periode van 4 weken.

  Wie ben jij?

  Jij past binnen ons team van beveiligers omdat je proactief en alert bent maar ook oog voor detail hebt. Je bent sociaal, communicatief sterk en je hebt een professionele houding en uitstraling.  

  • Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Jij ben in bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer
  • Jij bent in bezit van een diploma Beveiliger 2
  • Jij bent 24/7 inzetbaar
  • Jij spreekt goed Engels, dit is belangrijk omdat jij in een internationale omgeving komt te werken waar Engels de voertaal is
  Enthousiast geworden?

  Geïnteresseerd of vragen? Reageer dan nu via 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? App Claudia Daem 06 41 63 73 10 of mail naar claudia.daem@securitas.nl

  Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er in de beveiliging altijd een screening bij de politie uitgevoerd. Ook wordt er voor deze klant een extra pre-employment screening uitgevoerd.

  Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

  Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

  Maak jouw jobalert aan

  Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

  Gerelateerde vacatures