Stage BBL Brabant en Limburg in Brabant e.o.

Brabant e.o.
Parttime
1730920
Direct naar

Over de functie

Volg jij de opleiding Beveiliger 2 en zoek je nog een leerbedrijf? Wij zijn op zoek naar Beveiligers in opleiding! Wil jij betaald praktijkervaring opdoen via Securitas? Solliciteer dan snel!

Wat ga je doen?

Als beveiliger kom je terecht in een dynamische omgeving. Je doet ervaring op bij locaties in Brabant en je maakt kennis met alle facetten van de objectbeveiliging. Je wordt tijdens je werk uitstekend begeleid om jouw kennis van de theorie direct toe te passen in de praktijk. Als objectbeveiliger bij Securitas ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het bewaken van de toegang, het lopen van controlerondes, draai je receptie- en baliediensten of weet je juist te handelen in geval van calamiteiten. Natuurlijk maak je hierbij als gebruik van de nieuwste technieken! Jij weet van aanpakken, je bent alert en met jouw gastvrije instelling voor dat mensen zich welkom voelen.

Securitas match

 • Je volgt de opleiding Beveiliger 2 (BBL)
 • Je hebt het theoriegedeelte afgerond of bent er mee bezig
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
 • Daadkrachtig en flexibel
 • Woonachtig in de omgeving van Eindhoven, Helmond, Den Bosch, Breda of in Limburg
 • Rijbewijs B en eigen vervoer is een pré

Beschikbaarheid

Wij zijn op zoek naar Beveiligers die flexibel inzetbaar zijn en:

 • Onregelmatige tijden kunnen werken
 • 80-100 uur per periode van 4 weken willen werken
 • In het weekend of nachten werken geen probleem vinden
 • Ook tijdens feestdagen en vakantieperiodes beschikbaar zijn

Het team

Je werkt in een dynamische omgeving met leuke collega's. Tijdens elke dienst werk je weer met andere collega's. Er kunnen veel veranderingen in het team plaatsvinden, wat meestal betekent dat er iemand doorgegroeid is. Ben je als Objectbeveiliger eenmaal binnen bij Securitas, kun je rekenen op een hechte, gezellige organisatie, waar er genoeg mogelijkheden zijn om door te groeien! Na een eventuele briefing van collega's of leidinggevende ga je naar je werkplek waar jij de rest van je dienst verantwoordelijk bent voor de veiligheid van jezelf en anderen. Elke dag is anders, dus jij bent constant op je hoede. Aan het einde van je dienst zorg je dat de collega's na jou goed gebrieft worden en kun je weer lekker naar huis. Weer een interessante dag voorbij en een stukje ervaring opgedaan!

Vind je dit interessant?

Ben jij er klaar voor om bij ons als Beveiligingsbeambte te werken?! Reageer dan nu op de Beveiligersfunctie via de 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met de Recruiter. 

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures